joi, 29 martie 2012

Cartea cu go

"Cartea cu go" este de fapt un sistem educational si interactiv Leappad pe care l-a primit Teo de la Mos Craciun. Functioneaza pe principiul urmator - cartea (care este una speciala sistemului) se aseaza pe Leappad, se introduce o discheta (vine la pachet cu cartea) si folosind creionul incoporat se parcurge cartea.

Se pot invata cuvinte noi in limba engleza, copilul aude un cuvand pe care il poate asocia imaginii corespunzatoare,  se pot explora sunetele avand posibilitatea de spelling si se pot realiza mici joculete.  Noi avem o carte, "Vocabulary, Things to Know" care mi se pare potrivita varstei Teodorei, pentru ca abordeaza notiuni simple in limba engleza despre forme, marimi, culori, anotimpuri, instrumente muzicale, partile corpului.

Partea preferata din carte a Teodorei este cea cu instrumente muzicale, pt ca atunci cand aseaza creionul pe fiecare instrument se aude sunetul produs de acel instrument.

Teo ii zice cartea cu go, pt ca atunci cand se trece la o noua pagina trebuie sa apesi cu creionul pe un buton "go".
In general sistemele de acest fel sunt destul de scumpe, noi l-am luat second de aici: https://picasaweb.google.com/112565234791546014502

2 comentarii:

  1. e un sistem foarte util pentru copii, am luat si noi unul similar luna trecuta si piticii il cer mereu sa se joace :)
    p.s.: Andrei tot go ii spune ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne place foarte mult, sunt foarte incantata de achizitie. Caut acum si carti de schimb.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...