sâmbătă, 19 mai 2012

Joaca de-a magazinul

Bunicul s-a jucat pentru prima data cu Teo de-a magazinul, cam acum o luna, si de atunci cere sa ne jucam cel putin o data in fiecare zi....Sunt multe lucruri pe care am reusit in acest fel sa o invatam pe Teo - sa spuna buna ziua si la revedere de fiecare data cand intra si cand pleaca, sa spuna va rog frumos sa-mi dati x, aveti x, dar y, cat costa (x lei), poftim banii, poftim restul, multumesc, cu placere etc.
Si cel mai important este ca le utilizeaza si in viata de zi cu zi, in mod obisnuit, fara prea multe insistente, ca pe niste atitudini absolut normale, pe care si le-a insusit intr-un mod foarte placut.

2 comentarii:

 1. Super jocul. Si noi ne jucam asa, tooooata ziua!

  Nu pot sa nu te intreb de unde aveti recuzita? Alimentele? Eu chiar acum caut sa-i cumpar lui David o bucatarie de la Ikea si multe accesorii, legume, fructe. Vine ziua lui :) Ce sa-i fac daca bucataritul si cumparaturile sunt pasiunea lui :))

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Teo a primit un set complet de alimente, farfurii, cani, si tot ce mai trebuie de la cealalta bunica, care locuieste si lucreaza in Italia. Si acum, am inteles ca a trimis o bucatarie, dar inca nu a ajuns la noi.

   Ștergere

Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...