marți, 3 aprilie 2012

Cutii postale

Despre rolul jocului imaginativ in dezvoltarea copilului tot am mai auzit, citit etc. Pana acum cateva luni Teo nici macar nu se juca singura 5 minute, sa se joace de-a ceva ...nici macar. Insa cu timpul i-am aratat cum se face, ne-am prefacut noi ca ne jucam de-a doctorul, gradinita, magazinul etc. si acum incepe ea sa improvizeze si ne implica si pe noi in jocul ei. Zilele trecute i-am pregatit cateva cutii postale si ne-am jucat de-a postasul. Cutiile postale sunt de fapt cutii ce contineau capsule de cafea, pe care le-am autocolat si care au o deschizatura numai buna pt introducerea plicurilor. Si ca sa invatam si cateva numere am scris si pe plicuri si pe cutii numerele de la 10 la 13. Bine-nteles ca postasul (a se intelege Teo) trebuie sa puna plicul cu numarul in casuta corecta.
Cu ocazia asta invatam numerele si in romana, nu doar in engleza (de multe ori Teo numara pana la 10 in romana si de la 11 pana la 15 in engleza).

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...