sâmbătă, 11 iunie 2011

Constructie cu banuti

Ultima achizitie in materie de jucarii pentru Teo si la un pret foarte avantajos este formata din cativa banuti din plastic colorati si o tablita gaurita in care se introduc respectivii banuti. Pentru Teo si copiii de varsta ei simpla introducere a acestora constituie un exercitiu foarte bun pentru motricitatea fina. Pentru cei usor mai maricei se pot realiza tot felul de exercitii, pattern-uri, asezare pe culori, forme, numarare, etc.
Teodorei i-a placut sa introduca numai banutii albastri de fiecare data cand ne-am jucat. Oricum nu o las niciodata nesupravegheata in preajma acestui joc, pentru ca mai are uneori tendinta de a degusta.

2 comentarii:

  1. avem si noi un joc similar,dar din plastic - Andrei este "pasionat" de el! e in stare sa stea si o ora in fata jocului si sa faca tot felul de "scheme" de ma mir cata rabdare are!
    foarte bun joculetul si util din mai multe puncte de vedere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi scapa acum numele, dar jocul asta se poate desfasura si cu adulti. fiecare jucator incearca sa aseze 3 sau 4 piese consecutiv, pe orizontala, verticala sau diagonala si castiga cine reuseste primul.

    RăspundețiȘtergere

Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...