duminică, 22 mai 2011

Activitati de calatorie

Pe 1 iunie plecam in concediu. Durata calalorie - vreo 5-6 ore la dus si cam tot atat la intors, in decursul carora schimbam cateva mijloace de transport. Am pregatit o lista de activitati, jocuri, jucarii care ar trebui sa o tina ocupata pe Teo in masina si sa ne faca tuturor calatoria placuta.

1. Cateva marionete - in ultima noastra calatorie cu masina au avut un real succes si mizez pe acest lucru si de data asta. Teo isi acoperea ochii si eu le ascundeam - fie pe scaunul din fata, sub husa tetierei, intr-o geanta, etc si ea le cauta.
2. O tabla de scris - Teo e interesata de desen si ma urmareste cu atentie.
3. Un caiet, cateva stampile, lipici cu sclipici (e fascinata de el), carioci pentru activitati artistice. Sper doar sa nu ii stampileze toata masina lui taica-su.
4. Carti de citit.
5. O papusa si cateva buline - pentru a lipi buline pe diverse parti ale corpului papusii. Reluam astfel componentele corpului omenesc.
6. Joc de perechi
7. Pipecleaners - putem sa le modelam si sa cream diverse obiecte.
8. Introducerea mingilor in cutie. O cutie de betisoare de urechi, careia i-am lipit capacul si l-am gaurit atat cat sa incapa mingile. Sper sa ii placa Teodorei.
9. Cateva jucarii pe care am de gand sa le ascund in fiecare buzunar din geanta rosie, iar Teo sa le caute si sa le descopere pe rand.
10. Baloane de sapun.
11. Cateva gustari (pufuleti, biscuiti, etc),
12. Muzica (absolut indispensabila in masina - iar ca alternativa in avion - un mp3 player),
13. Cateva cantecele si poezii
14. Seturi de abtipilduri - pe care sa le lipeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Parerea ta conteaza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...